Cart 0
 
 
 
 
 
 
mana kombucha ijskoud lekker amsterdam.jpg
 

Spirit in a Bottle

Kombucha is een tot leven gewekte thee uit het oude China, die gold als geneeskrachtig elixer.  Het werd gedronken door de troepen van Djenghis Khan en vond via de zijderoute zijn weg naar Europa. Het brouwproces is niet minder magisch: door middel van fermentatie zet een symbiotische cultuur (SCOBY) suiker om in aminozuren, probiotica, actieve enzymen en vitamines. MANA Kombucha wordt niet verhit of gepasteuriseerd, waardoor alle voedingsstoffen en gezonde eigenschappen behouden worden.

Eenvoud

Haar fris zure smaak is wat kombucha kenmerkt: eenvoudig en gelaagd tegelijkertijd. Om die beleving tot zijn recht te laten komen, werkt MANA enkel met biologische ingrediënten en zonder extracten, concentraten of kunstmatige toevoegingen. Puur is ons credo en op kwaliteit worden nooit concessies gedaan.

 
kombucha krat bezorgd.jpg
 

Duurzaam

MANA is de enige kombucha op de Nederlandse markt waar geen suiker in zit of zoetstoffen aan toegevoegd zijn. Niet alleen is ze daardoor gezonder, maar ook duurzamer. Want, hoewel MANA graag koud geserveerd wordt, hoeft deze kombucha niet gekoeld te worden opgeslagen. Beter voor de wereld en beter voor jou.

 

 

 
kombucha yoga park relax.jpg
 

Kombucha
avonturiers

MANA bubbelt van plezier en dat is precies hoe broers Filip en Simon dit product bedacht en ontwikkeld hebben. Een drankje met een avontuurlijke spirit, altijd op zoek naar hoe het nog gezonder, schoner en lekkerder kan. MANA’s volwassen smaak is een reflectie van haar visie op de ideale wereld: puur en barstensvol leven.